avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mai platim penalitati la intretinere?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mai platim penalitati la intretinere?

Am auzit ca : nu mai platim penalitati la intretinere daca aceasta nu depaseste 1 an. Este adevarat? Si de cand? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GINGHINA MARIA , Contabil 16:32, 14 Iulie 2010
Cititi aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/content/for...
Vezi, Ordonanta de urgenta 39 din 21 aprilie 2010 (OUG 39/2010), Monitorul Oficial 278 din 28 aprilie 2010 (M. Of. 278/2010)
@vladana
Aceasta OUG nu are legatura cu intrebarea utilizatorului, intrebare care se refera la penalizarile aplicate restantierilor de catre asociatiile de proprietari .
multumesc de precizare, eu citisem ,,intarziere'' in loc de ,,intretinere''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea penalitatior problema majora Mikibey Mikibey Buna ziua,am si io o intrebare legata de legea penalitatilor la intretinere. Locuiesc intr-un bloc unde sunt 5 restantieri,pentalitatile noastre au ajuns ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizari intretinere restanta verionx verionx Va rog sa ma ajutati sa aflu cum se calculeaza penalizarile la cotele de intretinere in urmatoarele situatii: 1. restantier care isi plateste partial cotele ... (vezi toată discuția)
Oug 58/2010 asilvi asilvi Am un contract cu o firma de asigurare - in care am calitatea de mandatar ( agent asigurare ) imi este retinut stopajul la sursa ( 10%) si depun si decl 200 . ... (vezi toată discuția)