avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... oug 58/2010
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

oug 58/2010

Am un contract cu o firma de asigurare - in care am calitatea de mandatar ( agent asigurare ) imi este retinut stopajul la sursa ( 10%) si depun si decl 200 . Mai trebuie sa depun decl precizate in oug 58/2010 ( sanatate , somaj , pensii ) ?
Am intrebat la Casa de Pensii si am primit un raspuns socant '' NE BAGATI IN CEATA , NU STIM , CITITI IN OUG 58/2010 ''. Precizez ca sunt si salariat la o firma.
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
asilvi, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:48, 25 August 2010
vezi discutia de la
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta la ordonanta 58/2010 Popu Popu Textul aici http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/7140410/3/oug-oug58.pdf Care / ce intelegeti din chestia asta? Veniturile profesionale sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa avas avas Buna ziua, Ca PFA cu norma de venit mai trebuie sa depun declaratiile pentru asigurari sociale pentru lunile iulie si august? Multumesc (vezi toată discuția)
Obligatii plati taxe contract agent asigurari ionut_m36 ionut_m36 Buna ziua, Am incheiat cu o societate de asigurare un contract de agent. Din cate stiu este asimililat unui contract de mandat. Pana in iunie 2010 mi se ... (vezi toată discuția)