avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii de functionare restaurant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii de functionare restaurant

In cazul unul restaurant care este deschis intr-o casa cu curte (spatiul fiind inchiriat), e nevoie de acordul scris al vecinilor pentru obtinerea autorizatiei de functionare? Unde trebuie depus acesta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 21:36, 14 Iulie 2010
da este nevoie de acordul vecinilor.se depune la registrul comertului odata cu actele privind infiintarea.
Va multumesc mult de tot pentru raspuns! Mai trebuie sa mentionez ca nu eu sunt cel care a deschis restaurantul, eu sunt unul din vecinii afectati de functionarea acestuia.
Mai mult, acum aflu cu surprindere de la dumneavoastra ca era nevoie si de acordul meu scris.
era nevoie si de acordul d-voastra,dar daca au semnat 50%+1 este totul ok.oricum daca va deranjeaza faceti sesizare la primarie,la politie,la DSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor - bar OvidiuStreian OvidiuStreian Locuiesc la casa iar casa de langa a fost inchiriata si s-a deschis un bar de noapte. (cu un orar de la 10 - 3 dimineata). Binenteles fiind pereti lipiti unul ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru restaurant ? datcumatei datcumatei am obtinut autorizatia de constructie pentru un restaurant sezonier si acum as dorii sa imi spuna cineva care sunt urmatorii pasi !!!unde sa ma duc si ce ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)