Am primit solutionarea la ordonanta presedentiala pentru incredintare minor pana la terminarea divortului. Copilul meu este la taicaso (de fapt la parintii lui) de mai bine de 3 luni de zile, si nu pot sa fac nimic cu el pe cale amiabila. procesul s-a judecat la judecatoria timisoara, dar copilul este tinut de fostii socri la caransebes. De unde trebuie sa fie executorul judecatoresc? din timisoara sau din Caransebes? si cum se procedeaza?
Art. 373. - (1) Hotărârile judecătoreşti şi celelalte titluri executorii se execută de executorul judecătoresc din circumscripţia judecătoriei în care urmează să se efectueze executarea ori, în cazul urmăririi bunurilor, de către executorul judecătoresc din circumscripţia judecătoriei în care se află acestea. Dacă bunurile urmăribile se află în circumscripţiile mai multor judecătorii, este competent oricare dintre executorii judecătoreşti care funcţionează pe lângă acestea.
(2) Instanţa de executare este judecătoria în circumscripţia căreia se va face executarea, în afara cazurilor în care legea dispune altfel.
In concluzie mergeti cu sentinta investita cu formula executorie in original la un executor din caransebes.
Executare silita
baloghjoe
Bun Ziua
Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva ar fii super.
Am inaintat un dosar de executare pentru recuperare mobil. Executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)