Buna ziua!Apelez la dumneavoastra pentru a obtine o sugestie de a iesi din impasul in care ma aflu.Am un teren extravilan intr-un sat din Ilfov,pentru care am cadastru si intabulare din anul 2004.La inceputul anului 2007 Primaria a modificat planul parcelar pntru zona respectiva.Nu vreau decit sa vind acest teren,lucru imposibil acum .Am hotarit sa accept rectificarea de cadastru,depunind la Oficiul de Cadastru si publicitate Imobiliara documentatia necesara.Din pacate cei de la Oficiu au respins-o,motivind ca pentru validarea modificarii trebuie corectate toate cadastrele din zona pentru evitarea suprapunerilor. In aceast situatie sunt cel putin zece proprietari, nu-i cunosc,multi sunt persoane in virsta,fara posibilitati financiare pentru a-si face cadastru.Ce pot sa fac eu pentru a obtine rectificarea de cadastru pentru a putea vinde acest teren?
atacati in instanta respingerea de cf, si solicitati constatarea noii stari de fapt, precum solicitati ca instanta sa dispuna rectificarea / noua situatie cadastrala. cu cheltuieli
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cadastru teren
ne_interesant
Buna ziua,
Am un teren extravilan de aprox 1,3 ha si am vrut sa -i fac cadastru , dar am intampinat o problema:
Am fost la mai multe birouri cadastrale si ... (vezi toată discuția)