avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune (Sechestru asigurator Parchet)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune (Sechestru asigurator Parchet)

Daca parchetul a instituit sechestru asigurator asupra tuturor bunurilor inculpatilor.Cum procedez? Citirea expunerii se face la fond la primul termen ,la trimiterea in judecata, sau la prelungirea starii de arest dupa expirarea celor 180 de zile ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 21:22, 14 Iulie 2010
Cred ca ar trebui sa fiti mai clar intrucat nu intelegem ce doriti cu exactitate sa aflati .
La ce expunere va referiti ?
In privinta sechestrului asigurator ce intentii aveti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea dosarului la parchet dupa 9 luni de zile ralukastrugaru ralukastrugaru as dori sa stiu daca judecatoarea de fond a decis trimitere dosarului inapoi la parchet la cerere avocatilor gasinduse unele nereguli in rechizitoriu ce se ... (vezi toată discuția)
Cerere sechestru judiciar si alt dosar de fond Irina S. Irina S. Am formulat cerere pentru instituirea unui sechestru judiciar. Am primit termen foarte scurt. In aceeasi zi am introdus si cererea pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
Cat de solid este un contract de vanzare-cumparare daca vanzatorul ar putea avea declansata procedura de punere sub sechestru a bunurilor yoniro84 yoniro84 Buna ziua!Am facut un antecontract la notar, pe data de 2 decembrie 2014 pentru un apartament. Antecontractul expira pe 2 februarie. Avansul a fost 20000 ron ... (vezi toată discuția)