Care este procedura de cesionare a tuturor partilor sociale, aflate in posesia unui singur asociat roman, catre o persoana de alta nationalitate din spatiul european? Noul asociat trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a putea deveni asociat? ce acte trebuie sa aduca fiecare? cum ar trebui sa arate contractul de cesiune (ce mentiuni obligatorii trebuie sa existe)? Ce acte trebuiesc intocmite in afara contractului de cesiune?Trebuiesc legalizate?Unde trebuiesc duse? Cam cat dureaza aceasta procedura? Noul asociat trebuie sa astepte terminarea procedurii sau poate sa plece din tara imediat dupa depunerea actelor (banuiesc ca la RC). Cam cat costa o astfel de procedura?
Multumesc anticipat!
Multumesc pentru raspunsuri. Din pacate nu am cunostinte in domeniu si in plus sunt nevoita sa rezolv intr-o singura zi semnarea doc necesare, de asta am atatea intrebari. Noul asociat trebuie sa prezinte cazier fiscal si judiciar si copie tradusa si legalizata de pe pasaport?
Cesionare parti sociale
zuzi
Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)
Cesiune cu probleme
Sergiu85
Am vandut o alimetara cu tot cu firma. Firma neplatitoare de TVA pe minus. Am depus actele pentru cesiune. Acuma cand au iesit actele si trebuie finalizata ... (vezi toată discuția)