avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii vechime in campul muncii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

vechime in campul muncii

La calcularea vechimii in campul muncii se ia in considerare:
1.Incapacitate temporara de munca
2.Perioada de crestere a copilului?
3.Somajul?
In ce legislatie trebuie sa gasesc acest lucru.....;)
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 12:51, 14 Iulie 2010
Concediul medical acordat in baza O.U.G. nr. 158/2006, precum si concediul pentru cresterea copilului acordat in temeiul O.U.G. nr. 148/2005, perioada efectuarii stagiului militar in conditiile Legii nr. 46/1996, respectiv perioada in care o persoana a beneficiat de indemnizatie de somaj potrivit Legii nr. 76/2002, sunt asimilate stagiilor de cotizare in sistemul asigurarilor sociale de stat, asigurarilor de sanatate, respectiv asigurarilor pentru somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul dupa concediu crestere copil gya_b_81 gya_b_81 Buna ziua, as avea o nelamurire referitor la stabilirea dreptului de somaj, respectiv daca se ia in considerare concediul de maternitate si concediul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil officinalis officinalis Buna ziua. Am o situatie mai speciala....Pe 31 iunie am terminat facultatea, pe 17 iulie, dupa ce am primit o adeverinta ca am trecut examenul de licenta, am ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj si impozitare plati compensatorii guiualina guiualina Buna ziua! In momentul de fata sunt in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, dar fara plata indemnizatiei, pt. ca am ales varianta ... (vezi toată discuția)