avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... calcul dobanda legala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

calcul dobanda legala

Printr-o cerere adresata instantei s-a cerut obligarea paratei la restituirea unei sume de bani, reprezentand plata dedatorata, actualizata. Parata a restituit suma pretinsa in aciune, iar instanta a considerat ca cererea reclamantei a ramas fara obiect, dar cu privire la actualizarea sumei cu indicele de inflatie, instanta a considerat cererea neintemeiata fata de faptul ca nu s-a depus la dosar modul de calcul al acestei sume.
Intrebare: se mai poate, in recurs, depune modul de calcul pentru a obtine si actualizarea sumei?
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 14:31, 14 Iulie 2010
Puteti cere direct la executorul judecatoresc actualizarea sumei cu rata inflatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita angajator rosu gheorghe rosu gheorghe In noiembrie 2009 am dat in judecata angajatorul si am cerut in instanta sa mi se recalculeze toate drepturile salariale pe ultimii trei ani (incepand cu nov. ... (vezi toată discuția)
Este cazul sa fac plangere la cedo? eugen82 eugen82 As dori opinii daca este acum sau nu momentul pt. plangere la CEDO: [b]Situatia de fapt [/b]pe care pt. o corecta apreciere o expun pe larg: Sint reclamant ... (vezi toată discuția)
Despagubiri civile al3xal3x2 al3xal3x2 una!In anul 2010 am deschis un proces pentru actualizarea unor despagubiri civile lunare pentru vatamare corporala.Ultima actualizare s-a facut printr-o ... (vezi toată discuția)