avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare pe caz de boala

am fost operata la ambii sani in aprilie 2010 : Excizii sectoriale mamare bilaterale cu examen histopatologic intraoperator
as vrea sa stiu daca as putea sa ma pensionez pe caz de boala si daca da ce documente mi-ar trebui si unde sa ma adresez
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:26, 14 Iulie 2010
Adresati-va medicului de familie care va da trimitere la comisia de expertiza medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate hermen hermen Buna ziua!am si eu o problema,Mama a fost diagnosticata de cancer mamar,acum 6luni,Pot face demersurile ptr.pensie pe caz de boala,nu are niciun venit ... (vezi toată discuția)
Malpraxis- sectionarea ductului salivar liamatei liamatei Buna ziua! vreau sa va intreb daca in problema mea se merge la mediator sau direct la un avocat. am fost operata de o tumora la obraz. in urma operatiei mi ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)