avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene pentru achizitie utilaje
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene pentru achizitie utilaje

buna ziua,suntem o firma de constructii ,am dori sa accesam fonduri europene pentru achizitie utilaje si pentru sediu cu teren pentru a avea unde depozita utilajele si a ne desfasura activitatea.Am fost si am vorbit cu firma de consultanta cu care vom realiza acest proiect iar acestia ne-au indrumat sa realizam 2 proiecte unu pentru achizitie utilaje iar al doilea pentru sediu cu teren.Intrebarea mea este se pot realiza 2 proiecte in acelasi timp pentru o singura firma si daca exista sansa ca acesea sa fie aprobate sau exista riscul sa pierdem niste bani.Mentinez ca firma este infintata in mediul rural.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 13:29, 14 Iulie 2010
Nu in acelasi timp pe aceeasi masura (ex. 312).

Va recomand sa solicitati si opinia altor consultanti.
am inteles.multumesc pentru raspuns.
Dar daca realizam un singur proiect si in el specificam pe langa achizitia de utilaje si sediu ,se poate?
Orice este posibil si exista mai multe rezolvari pentru cazul dvs.
Din acest motiv v-am facut sugestia de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene TudorBogdan TudorBogdan firma este o micro intreprindere nou infintata Se pot obtine fonduri europene pentru utilaje care ajuta la intretinere a drumurilor ? (vezi toată discuția)
Accesare onduri europene- masura 3.1.2 Nina1 Nina1 Titlu: Accesare fonduri europene - masura 3.1.2 Buna ziua, Pot accesa fonduri europene pe masura 3.1.2 daca am buletin in mediul urban? Cu stima (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)