avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... situatie locuri de munca vacante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

situatie locuri de munca vacante

pana acum am facut angajari in firma nou infiintata dar nu am declarat la somaj situatia privind locurile de munca vacante deoarece muncitorii au venit de la firma ce s a divizat, dar nu cu transfer, ei incetandu si activitatea din 24 iunie si eu i am angajat pe 25 iunie. In viitor mai fac angajari si atunci voi face si situatiile locurilor vacante. Este vreo problema cu cei nedeclarati?
Cel mai recent răspuns: ContSters74205 , utilizator 12:35, 28 Iulie 2010
Luati legatura cu AJOFM si intrebati daca puteti sa transmiteti lista on line si le cereti si adresa de e-mail.
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie de la ajofm dumilor dumilor Buna ziua! Am o firma noua, fara salariati deocamdata. Vreau sa angajez un sofer. Trebuie sa solicit repartitie de la AJOFM? Pentru aceasta repartitie merge ... (vezi toată discuția)
Ajofm si ocuparea unui loc vacant smeagull smeagull Buna ziua, Stiu ca exista o prevedere legala care obliga angajatorii sa declare la AJOFM locurile vacante in termen de 1 zi de la vacantare. Intrebare: are ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a declara locurile de munca vacante mmihut mmihut Mai este obligatorie declararea locurilor de munca vacante la anofm si repartizarea de la ei inainte de a face angajari? (vezi toată discuția)