avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cat ar fi onorariul avocatului pentru o cauza de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cat ar fi onorariul avocatului pentru o cauza de divort in care sunt si minori?

B-) buna ziua, pt un divortz ,cu un copil de 4 ani, e normal k un avocat sa mi ceara 1500 euro?????????????
Cel mai recent răspuns: ContSters156794 , utilizator 15:26, 14 Iulie 2010
Se pare ca e normal , daca v-a cerut , nu ? Aveti posibilitatea sa alegeti alt avocat ...
Cata vreme nu exista onorariu maximal prevazut de lege poate cere, insa mai trebuie sa beneficieze si clientul de acesti bani.
e normal sa ceara, nu stiu daca e normal sau nu, sa-i dati
:stunned: mie mi sa parut mult si asi fii vrut sa aud si alte pareri, va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva cas senior_e senior_e In ianuarie am primit o instiintare de plata ..retroactiva a contributiei mele ..interesant mi s-a parut k desi dupa cate cunosc plata se face pt ultimii 5 ... (vezi toată discuția)
Am pierdut din cauza lipsei de interes a avocatului! crina_r crina_r Buna, dupa cum spune si titlul, am pierdut o cauza simpla din cauza avocatului :( Pe langa faptul ca a amanat de 5 ori cauza pentru ca avea alte prioritati, ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat clucer clucer Buna ziua, As dori sa stiu daca un avocat e normal sa ne pretinda sa platim onorariul integral la inceputul procesului de vreme ce nimic nu a fost inca ... (vezi toată discuția)