avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA-titular un pensionar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA-titular un pensionar

Rog cine stie ? Daca un srl are contract de consultanta si conducerea activitatii de productie cu un pfa-titular un pensionar,care pensionar este si actionar minoritar la srl,in afara de 16% + 5,5% sanatate,mai se platesc si alte taxe.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:39, 18 Iulie 2010
Este greu de spus pentru ca definitia activitatii dependente (unde este posibil sa va incadrati) este foarte ambigua si toata lumea asteapta normele de aplicare legate de ultimele modificari din Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii - pfa, pensionar epifanie epifanie Buna ziua .Am incheiat un contract de management cu un SRL pe PFA eu fiind si pensionar .In afara de 16% impozit mai platesc si contributiile de sanatate si ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit dependent de angajator? quasarul quasarul Sant PFA de anul trecut cu norma de venit.As dori sa aflu ce se intampla cu angajatorul meu(cel cu care am un contract)daca activitatea mea ca PFA se ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)