avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport

Am un copil de 11 luni cu un Austriac,sintem cäsätoriti,copilul are pas Austriac,iar eu am pas Romänesc,vreau sä vin in Romänia si sä stau vreo 2 luni,am sä intimpin vreo greutate la intoarcere in Austria dacä nu am procurä sau ceva de genul acesta?Tatäl fetei nu este de acord ca eu sä stau asa mult in Rominia,spune cä copilul acum are mai multä nevoie de tatä decit de bunici si cä o sä aibä destul timp pt. bunici cind este mai mare.Poate el sä-mi provoace greutäti?.Multumesc
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 08:47, 15 Iulie 2010
Sunati la Politia de Frontiera 021.9590, explicati situatia si ei va vor comunica daca minorul care calatoreste cu pasaport austraic are nevoie de acordul tatalui la iesirea din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familiare anita18@gmx.at anita18@gmx.at Eu sint cetätean Austriac,am o fetitä cu o romäncä care este näscutä in AUSTRIA,are pas Austriac si plecäm in Rominia sä-i särbätorim ziua de ... (vezi toată discuția)
Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)
Plecare minor din tara broasca maria broasca maria ce acte imi trebuie sa pot trimite baiatul in vizita la tatal sau in italia cu o terta persoana? Baiatul are pasaport pt ca a fost si vara trecuta acolo dar ... (vezi toată discuția)