avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere din spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere din spatiu

Sunt divortata de 10 ani , am doi copii care nu mai sunt minori. Cu unul din copii am mari probleme . Are 22 de ani si nu se poate convietui cu el. Am facut cateva plangeri la Politie, dar fara nici un rezultat. Ma repet , are 22 de ani, a terminat facultatea anul acesta. Are serviciu. Eu sunt somer. Nu participa la cheltuielile comune, face scandal de cate ori are ocazia. Doresc sa stiu daca exista un cadru legal pentru a l scoate din spatiu. De asemenea ne ameninta pe mine si pe fiica mea cu bataia.
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 19:47, 14 Iulie 2010
puteti sa intentati o actiune in evacuarea fiului dvs avand in vedere faptul ca este violent, nu contribuie la cheltuieli,provoaca scandaluri,iar convietuirea impreuna cu acesta nu mai este posibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii diverse dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna ziua nu stiu daca acest site este potrivit pentru a primi raspunsul . am un frate care bea tot timpul provocand scandal zi si noapte vecinii din respect ... (vezi toată discuția)
Ajutor (violenta domestica) sergiux3m sergiux3m Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala Oana1968 Oana1968 Buna ziua, locuiesc dupa divort in acelasi imobil cu fostul sot si fiul nostru in varsta de 22 de ani. Sunt zilnic agresata verbal, insultata si calomniata. Nu ... (vezi toată discuția)