avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost testat cu alcoltestul in incinta plajei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost testat cu alcoltestul in incinta plajei

am fost testat cu alcoltestul in incinta plajei si mi s-a luat carnetul fiind la volan in momentul respectiv dupa asta la declaratie mi s-a sugerat sa scriu ca eram la volan pe o strada de la aproape 1 km , strada pe care se ajnge la plaja , fapt care l-am scris dar am de gand sa sustin faptul ca eram in incinta ceea ce e si adevarat si ca de fapt de la cearta mea cu politia nu trebuia sa se ajunga la carnet . Deci se schimba cu ceva situatia cu luarea carnetului ?
Cel mai recent răspuns: ContSters39230 , utilizator 23:14, 4 August 2007
sugerez sa ramai la ferm la prima declaratie. plaja nu prea se incadreaza in sintagma: "...conducerea pe drumurile publice.....imbibatie alcoolica..."etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost testat cu alcoltestul in incinta plajei DJ-443 DJ-443 am fost testat cu alcoltestul in incinta plajei si mi s-a luat carnetul fiind la volan in momentul respectiv dupa asta la declaratie mi s-a sugerat sa scriu ca ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului peckcarol137 peckcarol137 buna, sambata noaptea m-a oprit politia m-a testat cu apartul alcoltest mi-a iesit 0.71 in aer, mi s-au luat probe biologice de sange, inca nu s-au predat la ... (vezi toată discuția)