avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se face o decizie de imputare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se face o decizie de imputare?

As vrea sa stiu daca trebuie sa facem decizia pentru valoarea obiectului disparut (un laptop) cu TVA sau fara.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:19, 15 Iulie 2010
decizia de imputare, in conditiile codului muncii nu se mai poate intocmi, singura posibilitate este actiunea in instanta sau angajamentul de plata al salariatului.Daca persoana vinovata este functionatr public atunci puteti inrocmi decizia in care sa cuprindeti si TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputatie in urma inventarierii doina2005 doina2005 acum 4 ani firma a achizitionat mobilier in valoare de 7343 ron,necesar dotari sediului firmei si implicit unei sali ptr scoala de soferi(scoala nu mai ... (vezi toată discuția)
Furt din gestiune vasile cel mare vasile cel mare Mi s-a furat un laptop din gestiune, cu ancheta la Politie si autor necunoscut. Contabilitatea vrea sa imi retina pe salar costul laptop-ului. Este corect? (vezi toată discuția)
Decizie imputare , rezultat inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua. In urma unui inventar s-a stabilit un minus valoric de xxx lei. Pentru recuperarea valorii exista in opinia mea doua solutii, si anume: 1 decizie ... (vezi toată discuția)