avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... traducator pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

traducator pfa

In situatia in care sunt angajata la o societate unde mi se platesc taxele aferente salariului si efectuez traduceri ca PFA pentru o alta companie unde sunt platita pe factura, mi se mai retin CAS si CASS la compania unde facturez serviciile in conformitate cu noua OUG ?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:40, 14 Iulie 2010
Da. In cazul PFA, indiferent daca se mai plateste CASS pentru alte venituri cum ar fi, de exemplu, salariile, se plateste si pentru acestea 5,5%.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2010
Iulian MANEA, Contabil
parerea mea este sa asteptam totusi normele de aplicare ; sper sa se faca totusi cateva clarificari absolut necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai plateste taxa pt casa de sanatate in cazul pfa-ului? ilinca35 ilinca35 Buna ziua Sunt angajata cu CIM la o companie care plateste toate taxele catre stat,inclusiv taxa pt Casa de Sanatate. Am si un PFA si din cate ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit it bucuresti adripaul adripaul Buna ziua, Sunt angajat cu CIM, activitatile pe care le efectuez in cadrul societatii sunt de natura comerciala (director comercial). Doresc sa ma declar si ... (vezi toată discuția)
Plati pt pfa conf noului cod fiscal, care e angajat sibianul80 sibianul80 Buna ziua. Nici mie nu mi-e clar cat si ce am de platit. Sunt angajat la o societate cu norma intreaga. Pe langa asta am un PFA de prestari servicii pt ... (vezi toată discuția)