avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chiriasi si proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chiriasi si proprietari

unde pot sa ma adresez cu o plangre impotriva unor chirias ai unui vecin care deranjeaza linistea si nu pastreaza curatenia,mentionez ca este vorba despre un bloc cu utilitati in comun,acestia fac doar mizerie. Cel care a inchiriat locuinta nu este proprietar de drept ci fata acestuia care este plecata din tara,presupunem ca acestia nu au contract de inchiriere.Toti ceilalti locatari suntem proprietari,as vrea sa mai stiu daca putem interzice incirierea unei locuinte avand utilitati in comun.
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 21:57, 14 Iulie 2010
puteti face plangere la politie.
puteti face sesizare la politie,la primarie.nu puteti interzice inchirierea locatiei.mai exista posibilitatea rezolvarii pe cale amiabila,asociatia ce face?de ce nu intervine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere anl cocochannel cocochannel Buna ziua! M-ar interesa foarte mult sa stiu cine si cum face calculul intretinerii la ANL-uri. Vreau sa va spun ca locuiesc intr-o garsoniera ANL,1 an an de ... (vezi toată discuția)
Ingrijirea partilor indiviza intr-o casa fara asociatie de locatari. ... dubick dubick Ingrijirea partilor indiviza intr-o casa fara asociatie de locatari. Cum pot sa oblig pe chiriasi sa curete holul comun si sa coseasca partea de curte care ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriasii Angel06 Angel06 Bună seara.Locuiesc la bloc,iar deasupra apartamentului meu,proprietarul a închiriat unor studenți, 3 la număr, care în fiecare seara au program de ras ... (vezi toată discuția)