Sarutmana,Bunaziua
Speta :
Sora decedeaza ,cumnartul meu nu dezbate succesiunea in urma defunctei.
Cumnatul meu(vaduv grav bolnav ),face…….lasa un testament cu 10 zile inainte sa moara unui var primar din partea mamei lui .Bine inteles ca eu sunt un pic partinitor semnatura nu prea seamana si este inregistrat intr-o sambata la un notar tare scortos si lucreaza doar cu programarii. Dar nu are program de lucru cu publicul sambata .[ Am facut o mica ancheta,am sunat la biroul notarial cu pricina si am insistat sa fac niste acte sambata .Mieros si cu larga mana si multe insistente nu am obtinut decat un raspuns categoric ,, Doamna Notar nu lucreaza sambata fara exceptii !!!] .
La data semnarii inregistrari testamentului cumnatul meu se afla in spital la ATI !!!
In viata mai sunt var primar si verisoara primara din partea tata-lui ,care sincer nu stiu daca a fost anuntat de fericitul testamentar si nici eu nu-l pot anunta din lipsa nr.telefon si nu prea am tinut de rudele cumnatului meu,care nu locuiesc in Bucuresti.
As fi tare interesat sa aflu ce pare au si ce zic ei de testament ……..??????
In speranta unui raspuns pozitiv si la obiect va salut si va doresc multa sanatate .
GRAFOLOGÍE s.f. Studiul raporturilor care există între scrisul unei persoane şi caracterul ei. ♢ Grafologie patologică = disciplină care se ocupă cu studierea deformării scrisului în urma unei boli mintale. ♦ Studiul asupra caracterului scrisului cuiva în scopul recunoaşterii autenticităţii unor documente, înscrisuri etc. [Gen. -iei. / < fr. graphologie, cf. gr. graphein – a scrie, logos – ştiinţă].;)
@trifugabriel, ati uitat sa sa mentionati pentru cine ati facut aceasta precizare .Fiindca sunt 2 sugestii, una , privind efectuarea unei expertize grafologice si alta privind efectuarea unei expertize grafoscopice. ;)
Nulitate testament
costel50
Testatorul nu are moștenitorii rezervatarii, nepoții ei cer nulitatea test deoarece au un certificat medical de la medicul din sat că are: neoplasm in stare ... (vezi toată discuția)