Cum as putea avea control asupra unei parcele agricole, daca nu locuiesc in localitatea respectiva ?
Terenul este lucrat de 3 ani de zile de o familie de tarani din localitate, fara consimtamantul meu, fara a fi incheiat un contract intre noi.
Impozitul pe teren il platesc, dar nu beneficiez cu nimic de pe urma lui. Am incercat sa-l dau in arenda asociatiei agricole din zona, dar au refuzat pe motiv ca nu este de calitate.
Si nici nu-l pot vinde acum, pentru ca nu am gasit cumparator,terenul fiind izolat de alte suprafete agricole.
Faceti o plangere penala la parchetul de pe langa judecatoria din circumscriptia teritoriala in care se afla situat terenul pentru tulburare de posesie art .220 C.pen. si depuneti un exemplar si la politia din localitatea respectiva facand mentiunea ca ati depus plangere si la parchet, numai asa politia de acolo isi va face treaba.
In acelesi timp trebuie sa gasiti o persoana care sa vrea sa lucreze terenul respectiv, persoana cu care sa incheiati un contract de arendare. Daca nu veti da terenul in arenda, riscati sa primiti o amenda pentru faptul ca ati lasat terenul nelucrat.