avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare-DORESC RASPPUNS URGENT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare-DORESC RASPPUNS URGENT

Am inchiriat o garsoniera pe data de 9 mai 2007 pana pe 9 august 2007 pe perioada de 3 luni si azi pe data de 2 august 2007 am venit insotita de o prietena in imobilul inchiriat si am gasit un domn in casa, lucrurile mele erau rascolite el foarte violent,sub influenta alcoolului consumand in fata mea alcool spunandu-mi ca el este propietarul.In acest contract figureaza ca propietar al imobilului d-l Precup Mihai Sabin .Am chemat politia a luat date despre acea persoana si pana la urma a plecat .La ce ilegalitati se incadreaza aceasta persoana si ce sanse am in instanta?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 10:52, 3 August 2007
violare de domiciliu....sanse 99% .....1% pentru erori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege ajut de incalzire mymymymy mymymymy Buna ziua, sunt propietara unei garsoniere in urma unui act de vanzare intre mine si mama din 1993 - am declarat la asoc.de proprietari ca sunt propr.in 2013 ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea dreptului de proprietate si a legii barrow barrow Buna ziua, va descriu problema unui prieten aflat in impas: a avut o garsoniera inchiriata, cu contract inregistrat la finante cu tot ce trebuie ca sa fie ... (vezi toată discuția)
Evacuarea chiriasilor dintr-un apartament retrocedat abonatyahoo abonatyahoo Evacuarea chiriasilor dintr-un apartament retrocedat Va supun atentiei urmatorul caz si daca ma puteti ajuta cu un sfat sau cu mai multe voi fi ... (vezi toată discuția)