avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se poate recupera taxa de prima inmatriculare pentru o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se poate recupera taxa de prima inmatriculare pentru o masina adusa din S.U.A.

As dori sa stiu daca pot recupera taxa de prima inmatriculare pt o masina adusa din S.U.A. in 2009? Va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac! Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2010
andra marco, utilizator
Va rog frumos sa imi dat ti un raspuns in cazul in care stiti , Va multumesc anticipat
Nu aveti sanse, imi pare rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)