avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... chitante fiscale catre persoane fizice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

chitante fiscale catre persoane fizice

Nu se mai dau chitante catre catre persoane fizice?
Dar catre cele juridice?
Trebuie trecut totul prin casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: xedo , utilizator 16:21, 2 Martie 2011
nu se pot taia chitante catre persoane fizice, va trebuie casa de marcat. in lipsa ei, puteti incasa pe chitanta doar persoanele juridice
gi_jane2 a scris:

nu se pot taia chitante catre persoane fizice, va trebuie casa de marcat. in lipsa ei, puteti incasa pe chitanta doar persoanele juridice

Unde este reglementata aceasta chestiune. As dori un raspuns urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold registrul de casa cerica2007 cerica2007 Buna seara.Puteti sa-mi spuneti care mai este maximul soldului final la registrul de casa?Pot sa am in casa de pe o zi pe alta mai mult de 10.000 roni?Multumesc (vezi toată discuția)
Casa de marcat la asociații și fundații? Tinutza1 Tinutza1 Buna ziua! Este obligatorie casa de marcat la asociații sportive și fundații? Mulțumesc anticipat pt răspuns! (vezi toată discuția)
Incasare cash in 2016 factura din 2015 IzabellaT IzabellaT Buna, Am urmatoarea situatie: detin un magazin de incaltaminte. Am vandut cu factura in 2015 catre persoana fizica o pereche de cizme dar clientul a platit ... (vezi toată discuția)