avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare medicala internationala MediHelp - ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare medicala internationala MediHelp - deductibila?

Buna ziua,

Mi-am facut o asigurare medicala internationala BUPA prin internmediul companiei MEDIHELP INTERNATIONAL.

Cei de la Medihelp sunt f draguti si m-au ajutat, ii recomand cu caldura. Insa am o nelamurire: intrucat asigurarea este cu BUPA, firma din strainatate, mai este deductibila? Si daca doamne fereste am o problema cu ei, ce pot face avand in vedere ca ei nu au sediu in Romania?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 01:55, 20 Iulie 2010
De ce nu-i intrebati pe cei de la MEDIHELP daca tot v-au facut polita trebuie sa va dea toate lamuririle necesare. Si apoi vin si va intreb ce fel de polita este.Daca v-a obligat angajatorul este na si daca ati facut-o de buna voie pt interes personal este alta.
Puteti intreba aici:
[ link extern ]
Este facuta de sotul meu...
lolia a scris:

Este facuta de sotul meu...

Inseamna ca ramane ...secret! :secret:
Care este diferenta daca asigurarea este facuta de angajator sau in interes personal?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are mama la moștenirea tatălui meu vitreg, care are 5 copii? ar putea fi dată afară din casă? Lica.ro Lica.ro Dupa decesul tatalui meu am facut succesiunea si am ampartit in mod egal (mama+2 fii) un apartament modest. Mama sa recasatorit cu aceasta persoana care are 5 ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii eleea.d eleea.d Buna seara Doresc sa stiu daca medicina muncii are acces la fisa medicala pe care angajatul o are la medicul sau de familie. La controlul medical facut de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate combustibil angizah angizah Conform codului fiscal: f) utilizate exclusiv pentru vehiculele Transportul personalului la si de la locul de desfasurare o reprezinta activităţii ... (vezi toată discuția)