avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Imp.profit trim II 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Imp.profit trim II 2010

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuna cineva cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie:
firma este infiintata in 2009 microintreprindere, la sfarsitul exercitiului firma a inreg.pierdere. Am inteles ca pierderea nu se recupereaza la micro.In primul trim.2010 firma a inreg.pierdere si platit forfetarul 550 lei.In trim II 2010 firma are profit mai mic decat pierderea din primul trim. Intrebarea mea este ce trebuie sa fac mai departe ? Ce impozit se plateste? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: camilutza , utilizator 15:37, 15 Iulie 2010
Daca la trim. 2 impoz. pe profit este mai mic ca impoz. forfetar de 550lei ,atunci platiti forfetarul ,daca nu ,calculati impoz. pe profit si declarati si platiti acesta.
nu are nici o legatura pierderea din primul trimestrul cu profitul la trim.2
Va rog sa imi spuneti pierderea cand si cum se recupereaza? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit pe trim. iv niko 94 niko 94 Noi ne incadram la impoz forfetar pe trim de 2150 lei.In trim.III am platit 2747 lei, in trim IV cum se procedeaza: 1Se plateste impz forfetar, adica 2150 ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetear micro mona_genes mona_genes am o micro infiintata in aprilie 2009. Imi puteti spune ce impozit forfetar platesc la trim II ? Cifra de afaceri pe 2008 e 0. Multumesc mult ! (vezi toată discuția)
Impozit microintreprindere MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna seara, va rog sa \" ma luminati\" cum calculez impozitul minim la o firma infiintata in oct.2009. Dupa parerea mea, ;) , deoarece imp.pe profit (16% )ar ... (vezi toată discuția)