avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatorie

Buna Am imprumutat unei persoane suma de 500 ron, avand chitanta de la depunere.Ce sanse am sa-mi recuperez banii si prin ce modalitati?
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 17:42, 15 Iulie 2010
Daca nu ati facut un contract de imprumut la notar atunci trebuie sa actionati respectiva persoana in judecata. Dreptul de a intenta aceasta actiune in pretentii se prescrie in termen de 3 ani de la data cand imprumutul a fost scadent in cazul existentei unui contract ori 3 ani de la data eliberarii chitantei in cazul in care nu aveti alt act doveditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut paultanase4_you paultanase4_you am imprumutat un prieten cu o suma de bani facand un contract de imprumut la notariat pe o perioada limitata.acea perioada a expirat si as vrea sa stiu daca si ... (vezi toată discuția)
Recuperare imbunatatiri apartament instrainat alexandra211085 alexandra211085 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Timp de 10 ani, am locuit impreuna cu sotul si cei 2 copii impreuna cu matusa mea,in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Imprumut anisiaileana anisiaileana va rug sa m-a ajutati.am imprumutat in2004 o persoana cu suma de 400mil lei vechi.pt.un an contract legalizat de notar,fara garantie,timpul a expirat,persoana ... (vezi toată discuția)