buna ziua. va prezint urmatoarea speta:in anul 2002 in luna august, mi-am vandut apartamentul la cererea fiicei mele si a sotului ei si le-am dat banii de care aveau mare nevoie pentru afacerea lor cu promisiunea ca, atunci cand vor putea, imi vor cumpara altul, timp in care eu urma sa locuiesc la ei. asa a fost pana in august 2007 cand cei doi au divortat,eu am ramas cu fiica mea,dar pentru ca ea nu are locuinta si procesul de partaj se prelungeste la infinit, noi neavand posibilitati financiare, locuim pe unde apucam. puteti sa-mi spuneti ce sanse am sa recuperez ceva de la fostul ginere, avand in vedere ca nu am decat extrasul de cont de la banca unde mi-a virat banii cumparatorul apartamentului si unde se vede ca am scos banii a doua zi si mai am o multime de martori, pentru ca, la vremea respectiva, fostul meu ginere se lauda ca"ce soacre are el" iar acum cand ii spun ca ajung pe strada, imi spune ca asta e viata! va rog din suflet sa ma ajutati! multumesc
In cazul dvs nu este vorba de infractiunea de inselaciune insa, trebuie sa aveti rabdare si sa asteptati solutionarea dosarului de partaj. Nu sunteti nici primul si nici ultimul parinte care se sacrifica pentru binele copiilor si ulterior ajung pe drumuri si viceversa. Acum insa, fiica dvs trebuie sa dovedeasca temeinic gradul ei de contributie la achizitionarea bunurilor si rugati-va sa aveti ce recupera de fostul ginere caci sunt destule cazuri cand acestia sunt insolvabili adica nu au nici un bun, nici un ban, nu au serviciu, etc. ...si atunci ce ii poti executa silit ?
nu mai aveti ce sa faceti...de la fostul ginere nu cred ca DVS mai puteti recupera ceva....cu siguranta nu a-ti incheiat un act cu el personal...asa ca.....