avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu vatamare corporala grava din culpa si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului

in 9 .04 .2009 am accidentat un pieton minor(nu era pe trecere de pietoni,circula pe marginea drumului cu toate ca trotuarul era la 1 metru de sosea,) strada nu era iluminata etc.. a stat in spital parca 38-39 de zile dupa care a avut nevoie de 21 de zile de recuperare .tatal sau a depus plangere penala impotriva mea,plus acuzatia de la politie ,pt k am parasit locul accidentului.
a trecut deja 1 an si 4 luni de la accident ..intrebarea mea este de ce dureaza atata pana incepe procesul?
sau cat mai poate dura?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:09, 18 Iulie 2010
face-ti adresa la politie sau la parcchet daca dosarul este acolo pt a afla stadiul in care se afla dosarul.
E de preferat sa contactati direct persoanele care se ocupa de dosar, mergand pe urmatoarea filiera:incepeti cu agentul de la politia rutiera, comisarul sau subcomisarul de la cercetari penale si procuror, sa va lamuriti ce se intampla acolo.
Totodata, depuneti si copie dupa asigurarea RCA si aveti grija sa introduceti asiguratorul in proces, daca dosarul va fi inaintat in instanta, pentru a fi protejat financiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - nu este culpa comuna? waspwasp14 waspwasp14 Intr-una din diminetile in care mergeam catre serviciu la volanul masinii, fiind polei pe carosabil, intr-o intersectie am derapat, facand un S pe sosea. In ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului soso29 soso29 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamare corporala grava din culpa,acuma sunt invinuit si de parasirea locului accidentului.inca nu a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ( decesul unei persoane) Andrei Radu24 Andrei Radu24 Acum 6 luni ma deplasam cu masina pe un drum national. La intrarea intr-o localitate dupa o curba era persoana aflata pe sosea pe care am observat-o prea ... (vezi toată discuția)