avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog sa mi spune ti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog sa mi spune ti

sint asistent medical de balneofizioterapie in oct fac 2 ani de activitate am luat dupa 6 luni gradul de debutant si as vrea sa stiu cand mai am dreptul sa mi iau urmatoarea treapta de salarizare .multumesc

Alte discuții în legătură

Avansarea in treapta sau grad profesional-un drept incalcat al functionarului public? dalyna dalyna Buna ziua! Va solicit ajutorul intr-o problema care efectiv ma macina nervos....... Sunt functionar public in cadrul unei DSVSA judetene, de profesie sunt ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad CAMO CAMO Buna ziua.Vreau de la inceput sa va rog sa ma iertati daca o sa va plictisesc cu insiruirea datelor de mai jos dar sunt sigura ca mi s-a facut o nedreptate si ... (vezi toată discuția)
Trepte de salarizare in 2010 Marcela Crisan Marcela Crisan Lucrez in sistemul bugetar si in luna Aprilie 2010 am implinit 2 ani de la ultima avansare in treapta de salarizare. Intrebarea este: In anul 2010, ... (vezi toată discuția)