avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa ma ajutati

Am aflat ca vecina mea nu plateste curentul ...asa ca nu prea am ce sa fac nu? daca apelez la politie ma va aresta ca folosec curent ilegal... Imi e frica si nu stiu cum sa fac sa imi leg curentul ...Ma scuzati daca par prea disperata...oare cum sa fac?
Va multumesc pentru sugestiile dumneavostra...Eram naiva cand m-am mutat aici ...si nu stiam cu ma voi confrunta.Am facut cea mai mare greseala din viata mea luand bani din banca si cumparand contractul acesta de inchiriere.Am dat 5000euro pe nimic,numai pe probleme...Bani pe care nu mai am cum sa ii recuperez decat vanzand contractul asa cum l-a cumparat eu.Fostul sot m-a lasat cu datorii o multime din care nu stiu cum sa mai ies.
Cel mai recent răspuns: andrea24 , utilizator 21:18, 15 Iulie 2010
Mergeti la Renel/Conel (sau cum s-o chema) si faceti o cerere pentru introducerea curentului electric in locuinta pe care o detineti cu chirie. Aratati ca vreti sa va mutati acolo insa spatiul nu are curent electric. Probabil veti plai o taxa de reconectare (daca imobilul a avut anterior curent electric si a fost taiat) si..veti avea curent.
Nu am inteles ce treaba are vecina cu imobilul dvs. si cu curentul de care beneficiaza aceasta ilegal:-/.
Cat priveste frica dvs.ca veti fi arestata de politie ca "folositi curent ilegal"...cine va face plangere din moment ce dvs. va duceti sa instalati aceasta utilitate?
av.M.Hornea
problema este ca am inteles ca trebuie sa cumpar cablul de curent (100m)de la poarta pana unde locuiesc eu ,apoi firma autorizata care ma costa cam 2000ron cu totul. Nu dispun de banii acestisa ..
Din pacate asa este...sa puteti avea aceasta utilitate legal va trebui sa o si platiti in acest sens (materiale, conectare etc.)
Altfel...tot ilegal folositi curentul si...tot cu frica veti sta.
av.M.Hornea
Domnule avocat va multumesc pentru sfaturile dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul ma ameninta ca imi taie cablul de curent electric ... Amihal Amihal Buna ziua. Vecinul ma ameninta ca imi taie cablul de curent electric ce trece pe marginea terenului sau. Eu cand mi-am facut casa am facut proiect cu firma ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa tv ContSters126873 ContSters126873 sc nu am radio tv . ce trb facut sa nu platesc aceste taxe? (vezi toată discuția)