avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare incadrare

Buna seara!
Am si eu o nelamurire : sunt angajata la o companie de stat si detin functia de sef serviciu fiind direct subordonata directorului general. Astazi mi s-a pus in vedere ca se va schimba organigrama iar serviciul meu va avea o alta denumire si va trece in cadrul unei directii. In aceasta situatie eu nu voi mai detine functia de conducere si in locul meu va fi numit sef o alta persoana.
Va rog sa ma sfatuiti care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez.
Stiu ca nu trebuie sa semnez nimic dar e posibil sa imi pierd functia? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Director general valexandra valexandra Buna ziua, Am o nelamurire referitor la o functie in cadrul companiei respectiv DIRECTOR . Persoana de pe aceasta functie si-a dat demisia , vreau sa intreb ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie.sunt functionar public ... micutul2021 micutul2021 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie.Sunt functionar public de 15 ani.Din anul 2014 am fost numit prin dispozitie a directorului inlocuitor al sefului ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)