avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune - ce fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune - ce fac?

Buna ziua. Ce as putea sa fac in cazul in care am discutat cu o persoana de pe internet, si am hotarat de comun acord sa facem schimb de telefoane prin curier. eu trebuia sa ii trimit doua telefoane mai slabute pe unul mai bune..mentionez ca telefoanele valorau in jur de 700 de lei. am hotarat sa le trimitem in aceeasi zi amandoi, urmand ca astazi sa le primim. eu l-am trimis...el sustine ca l-a trimis (acum nu mai raspunde la telefon), el l-a primit iar eu nu am primit nimic. Stiu ca l-am primit deoarece am sunat la firma de curierat. Stiu numele lui si orasul in care locuieste. ce as putea sa fac sa imi recuperez telefoanele?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 21:30, 15 Iulie 2010
Plangere la politie pentru infractiunea de inselaciune prevazuta de art .215 Cod penal.
Bateti-i la poarta...poate va raspunde asa.
E cert ca ati fost pacalit.
Daca nu reusiti amiabil...plangere la politie.Sper ca ati pastrat corespondenta pe internet sa aveti cu ce dovedi.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda sau drum bun! ? bodarul bodarul Buna seara , ma numesc Dragos sunt din judetul Brasov , si am deschis acest post pentru a primi cateva sfaturi . Recent am vorbit cu o persoana pe internet, ... (vezi toată discuția)
Alta teapa pe okazii.ro alexaaa90 alexaaa90 Buna seara ! Am vorbit cu un baiat sa facem schimb de telefoane pe okazii.ro. Schimbul consta in 2 telefoane ale mele pe un iPhone ORIGINAL !! Am vorbit cu el ... (vezi toată discuția)
Teapa pe okazii.ro express24 express24 Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro . Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)