avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bautura la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bautura la volan

buna ziua am si eu o problema am acut un accident de circulatie si mai rau de atat mai mia iesit si o alcooleie de 1.07 in echilotes si mai rau de atatamami avuto si pe prietena mea cu mn si a ajuns la spital la buccu picioarele rupte.Datm si mie un sfat,va multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 21:44, 15 Iulie 2010
Probabil ca vi se va intocmi dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala din culpa asta in functie de numarul de ingrijiri medicale de care va avea nevoie prietena dumneavoastra.
daca in etilotest a iesit 1,07 in sange o sa fie aproape dublu....mai exista si o vatamare corporala din culpa......mai conteaza si zilele de spitalizare.....ar fi ok daca renuntati la alcool...cel putin la volan....in rest....mai mult ca sigur sa va asteptati la un dosar penal......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan plus tamponare! care sunt consecintele? Study Brian Study Brian Am provocat un accident in data 24.11.2019, m-am tamponat cu un taxiu, acesta circuland regulamentar, neacordându-i prioritate, tin sa mentionez ca ma aflam ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie / sub influenta alcoolului nae 46 nae 46 Buna ziua am si eu o intrebare.am un prieten care a facu accident de circulatie cu victime si ia iesin in echilotest 1.07 ce se poate intampal cu el si ... (vezi toată discuția)
Despăgubire victimă vinovată de producerea accidentului auto: la ce sumă ne putem aștepta? Alyna2019 Alyna2019 Buna ziua. Sotul meu, sofer profesionist de aproape 20 ani, a fost implicat intr un accident, cu tirul pe care l conducea. Pe directia lui de mers, 4 tineri , ... (vezi toată discuția)