avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea nr. 118/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea nr. 118/2010

"Valoarea drepturilor/cheltuielilor cu asistenta medicala, medicamente si proteze aferente personalului propriu pentru care legislatia in vigoare la data publicarii prezentei legi prevede decontarea integral de la bugetul de stat, bugetele de asigurari sociale, bugetele locale sau, dupa caz, bugetele fondurilor speciale, se reduce cu 25%" - aceasta prevedere se refera si la rezervisti in conditiile in care legea nr. 119/2010 nu face nicio trimitere???
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
parmena79, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal anamax2482 anamax2482 ar trebui sa intru in concediu prenatal pe 1 august 2010 si as dori sa stiu daca indemnizaie aferenta acestuia este diminuata conform legii 118/2010?multumesc (vezi toată discuția)
Legea 118/2010 cili1959 cili1959 Art.2 alin.(2) prevede ca,,Valoarea drepturilor/cheltuielilor cu asistenta medicala, medicamente si proteze aferente personalului propriu, pentru care ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal se reduce cu 25%? miculescutatiana miculescutatiana Buna ziua, Am intrat in concediu prenatal incepand cu data de 1 iulie 2010, spuneti-mi va rog daca este legala reducerea indemnizatiei cu 25%. Am citit ... (vezi toată discuția)