Stimata doamna /stimate domn
in cazul deschiderii procedurii de insolventa de catre un alt creditor,ma poate bloca in calitate de furnizor de marfa sa-mi recuperez creantele prin Bo refuzate la plata de catre sc in cauza?adica deschiderea procedurii(fara sentinta definitiva) de insolventa orpeste executare silita al unui BO refuzat la plata?multumesc
stimate domn
eu in caliate privata unde pot sa verific daca s-a publicat in Buletinul de Insolventa sc in cauza?chiar nu pot sa introduc Bo pentru executare cat timp nu ese rezolva situatia starii de insolventa?
daca a fost deschisa procedura insolventei nu mai aveti ce face decat sa va inscrieti la masa credala...orice actiune sau act de executare inceteaza de drept!
De oprit nu va opreste nimeni, problema este mai delicata decat credeti.
1) - decizia de deschidere a procedurii de faliment este definitiva si executorie, prin urmare recursul nu suspenda procedura de faliment.
2) - ca sa investiti si sa puneti in executare BO va ia cam trei luni.
procedura este deschisa dar inca nu e pronuntata definitiv.sc in cauza are termen prin octombrie.pana atunci n-am nici o sansa sa depun spre executere un Bo neplatit?sunt banii mei blocati atata timp si n-am nici o solutie viabila?
Masa credala
Otilia B.
Daca nu ne-am inscris in termenul prevazut pt. masa credala cum as mai putea sa fac asta ?
Mentionez ca inca nu s-a declarat falimentul, firma este in ... (vezi toată discuția)
Firma in dizolvare
fany22
BUNA,
Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)