avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mentiuni Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mentiuni Registrul Comertului

Buna ziua,

Sunt o pers. juridica avand unic asociat o pers. juridica din UK. In urma obtinerii unui certificat constatator, am aflat ca :
1. sediul asociatului unic inscris la Reg. Comertului nu este actualizat, firma din UK si-a mutat sediul iar la Reg. Comertului apare cel vechi.

2. administratorului persoanei juridice din UK i-a expirat mandatul la Reg. Comertului si si-a schimbat si adresa personala.

Ce pasi trebuie urmati ptr a face reactualiza aceste mentiuni la Reg. Comertului? Ce trebuie sa contina un dosar in cele 2 cauze?

Va multumesc ptr sfaturi.
Cel mai recent răspuns: mihaela2004 , utilizator 11:10, 16 Iulie 2010
Exista un formular ,, Depunere si mentionare acte", completati acest formular si anexati acele acte care dovedesc schimbarile mentionate.
am inteles totusi ca ptr prelungire mandat admin. din UK se completeaza o cererea de inregistrare pers. juridice. si ptr asta tb sa fac un nou act constitutiv pe care sa-l depun.
oride cate ori pers. juridica sau admin.-ul din UK isi muta sediul eu tb. sa fac un nou act constitutiv?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot reactualiza actul constitutiv ContSters236592 ContSters236592 Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez ... (vezi toată discuția)