avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatii

ce se poate face in cazul in care un ofertant castiga licitatie si nu vrea sa semneze contractul?:O
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 13:23, 16 Iulie 2010
Mai multe detalii. Cati participanti , motivul refuzului etc. In mod normal se incheie contract cu participantul care a avut urmatoarea oferta, daca este convenabila, sau se reia procedura.
ofertantul este cosiderat ca fiind exclus din procedura de atribuire a contractului.
art.97/1 (6) din HG 925
Presupun ca nu mai da niciun semn de viata sau va comunica doar verbal ca nu vrea sa semneze contractul. Reveniti cu adresa scrisa, prin care ii amintiti ca trebuie sa se prezinte in perioada de valabilitate a ofertei pentru incheierea contractului. Daca nu vrea sa raspunda in aceasta perioada, sau va comunica, ca renunta voluntar la incheierea contractului, ii arestati garantia de participare. Dupa caz, incheiati contractul cu urmatorul clasat sau anulati procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate oferta cateldestept cateldestept In cazul unei licitatii mi se cere prelungirea valabilitatii ofertei si garantiei de participare (peste cele 90 zile). 1.Sunt obligata la aceasta? 2.Pot sa ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - neprezentare semnare contract biankamanea biankamanea buna ziua! as avea si eu o intrebare, astazi am de inceheiat 3 contracte de furnizare de produse cu ofertantul castigator. In comunicare de rezultat i-am ... (vezi toată discuția)
Retragere oferta alina bataran alina bataran Am urmatoarea situatie: dupa ce am trimis comunicarea privind rezultatului licitatiei, in perioada pana la semnarea contractului , ofertantul castigator al ... (vezi toată discuția)