avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salariul femei de servici
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salariul femei de servici

Buna ziua, asi dori sa stiu cum se imparte salariul femei de serviciu? Eu stiam ca pe nr. de persoana dar am auzit ca acum pe cota parte indiviza? s-au cum stabileste Comitetul executiv? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tania_tatiana2007 , utilizator 22:01, 16 Iulie 2010
Salariul femeii de serviciu se imparte pe cota-parte indiviza ca toate salariile.
Mmultumesc foarte mult pentru raspuns. Weekend placut!=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ce bani cumpar un pres la bloc? Dana Marin Dana Marin Vrem sa cumparam pentru bloc doua presuri, niste borcane de flori, un avizier. Am strans un fond de rulment. NU stiu la ce se foloseste acel fond de ... (vezi toată discuția)
Asociatia ma pune sa platesc o data la 3 luni 1 pers la intretinere arimed arimed Buna ziua, As dori si eu un ajutor juridic din partea dumneavoastra. Am o garsoniera unde nu a locuit nimeni vara aceasta, nefigurand nimeni la ... (vezi toată discuția)
Calcul salarii ContSters189595 ContSters189595 printr-o hotarare a comitetului se pot imparti salariile din asociatie pe numarul de apartamente, sau acestea raman strict pe CPI (vezi toată discuția)