avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj imobil achizitionat in timpul casatoriei prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj imobil achizitionat in timpul casatoriei prin credit bancar pe care il achit doar eu dupa pronuntarea divortului

Va rog sa ma ajutati si pe mine spunandu-mi ce parte imi revine mie si copilului incredintat mie spre crestere, daca apartamentul a fost achizitionat prin credit bancar, eu fiind titularul de credit. Pana la divort acest credit a fost achitat in proportie de 30%, doar de mine, sotul meu neavand venituri. Dupa divort am fost obligati de fostul sot sa plecam din casa.
Creditul este achitat in continuare doar de mine. Va rog sa ma ajutati spunandu-mi cum se face calculul partior cuvenite fiecaruia si care sunt taxele pe care trebuie sa le platesc in cadrul actiunii de partaj.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:01, 16 Iulie 2010
buna ziua.
trebuie sa promovati o actiune de partaj.
veti putea face dovada ca ati avut o contributie mai mare la dobandirea bunului comun.
de asemenea va trebui sa partajati si pasivul.
partajul se face intre soti, copilul nu are drept la casa.
va trebui sa citati si banca la partaj. taxa e de 3% din valoarea bunului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - impartire datorii si bunuri ph33kty ph33kty Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti si mie va rog la urmatoarea speta: sotia fratelui meu doreste sa divorteze. am inteles ca deja a depus actele de ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort aft_adriana aft_adriana Buna ziua! Anul trecut in noiembrie am inceput procedura de divort de comun acord, urmat termen este 21 ianuarie, si e posibil sa fie ultimul. Am cazut de ... (vezi toată discuția)
Cum se face partajul? danaru danaru Pe scurt: el si ea au divortat anul trecut. In urma cu 3 ani si-au achizitionat un apartament , cu credit ipotecar, fiind nevoiti sa-si mai faca alte ... (vezi toată discuția)