avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Facultatea de Drept ID - Hyperion inchisa. Ce se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Facultatea de Drept ID - Hyperion inchisa. Ce se intampla cu studentii ?

Stimati domni,

sunt student al facultatii Hyperion, la centrul ID din Caransebes, facultatea de Drept la Distanta. Ca urmare a comunicatului de presa pe care-l puteti citi aici [ link extern ]
as dori sa va intreb ce ma sfatuiti sa fac in situatia de față. Am chitantele ce atesta faptul ca am achitat la zi toate taxele aferente stipulate in contract pe care-l puteti gasi aici (un exemplu):
[ link extern ]
Precizez că nu dețin în original un astfel de contract, nu am primit nici până astăzi carnetul de student (cu toate insistentele mele), nici carnetul de călătorii, si nu stiu nici ce note am la examene. Când o întrebam pe doamna directoare, doamna Guma Nicoleta, despre ele imi spunea ca nu sunt inca semnate, iar despre note imi spunea doar ca am luat examenele, nu si notele luate. Am fost dus de nas 1 an de zile si chiar am primit o adeverinta de student de la secretariat pe care doamna secretara, m-a asigurat ca voi putea merge cu trenul cu reducere 50% insa CFR fara legitimatia de student nu ofera bilet redus.
In prezent nu stiu ce sa fac, am ales facultatea aceasta pentru ca era langa casa si nu mai trebuia sa platesc chiria la Timisoara insa tocmai acest atuu s-a spulberat in aceste momente. As putea sa primesc banii inapoi sau sa mi se echivaleze creditele daca merg la alta universitate din caransebes ? M-am pregatit intens si mi-am cumparat carti de peste 500ron apoi taxa de scolarizare de 2050ron ca mai apoi sa aflu ca le-am facut in zadar. Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac pentru a-mi recupera banii.
Pe tot siteul hyperion.ro se specifica: ""Studenţii de la ID şi IFR pot accesa pagina Web a Universităţii Hyperion din Bucureşti şi intra in dialog cu tutorii şi coordonatorii de discipline, pe bază de parolă, pe domeniul www.hyperion.ro."" insa din 2009 nu a mai fost updatat acest site (se poate vedea si la copyright) si nici pe baza CNP nu ma pot loga in sistem. Și pe forumul de pe site se observă nepăsarea lor: [ link extern ]

Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
m1ha1g, utilizator
Cel mai recent răspuns: m1ha1g , utilizator 13:09, 23 Iulie 2010
chiar nu ştiam la ce categorie ar trebui postat acest mesaj :(
e complicata problema ...
Ati incercat sa luati legatura cu cei de la centru, adica de la sediul Universitatii?
am trimis un email urmând ca în decursul săptămânii următoare să trimit o recomandată cu confirmare de primire.
La email încă nu am primit răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt student la medicina si profesoara mi a comunicat nota la ... Piperaciclina-tazobactam Piperaciclina-tazobactam Sunt student la medicina si profesoara mi a comunicat nota la examen 7 iar dupa 1 an aflu ca nu am luat/\"nu gaseste examenul\". In aceeasi situatie este si un ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu-mi gaseste situatia din anul i MaryPopescu MaryPopescu Buna ziua, am absolvit cursurile unei universitati din bucuresti fara a sustine examenul de licenta. Anul trecut am cerut la secretariatul facultatii ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)