avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ROL FISCAL - Penalizari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ROL FISCAL - Penalizari

Buna ziua,

Daca nu am deschis rol fiscal pentru o propietate cumparata timp de un an de zile de la data cumpararii...ce penalitati as putea plati,cum se calculeaza daca stiti ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Leri , utilizator 12:05, 1 Septembrie 2007
Si eu am depasit termenul de 30 de zile pentru deschiderea rolului fiscal cu 5 luni. Amenda este intre 50RON si 150RON. Eu am platit 150RON, deci maxima. Amenda se plateste intr-un cont deschis la Trezorerie pe care ti-l spun cei de la Directia Impozite si Taxe Locale.
Sper ca te-am ajutat!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rol fiscal - penalitati Maldi Maldi Buna ziua, Daca nu deschid rol fiscal pentru o propietate cumparata timp de un an de zile de la data cumpararii...ce penalitati as putea plati,cum se ... (vezi toată discuția)
Taxa recuperata,termen inmatriculare depasit. neluboga neluboga in anul 2011 am cumparat un autoturism.vechiul proprietar a trecut in talon instrainat catre....am trecut impozitul pe mine.plecat din tara si revenit in ... (vezi toată discuția)
Masina pt piese neinscrisa in 30 zile de la cumparare raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Daca achiztionez o masina (cu contract de v/c ,fisa fiscala de la vanzator) si eu nu vreau sa o inscriu (pt ca o iau pentru piese) ce consecinte ... (vezi toată discuția)