avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa recuperata,termen inmatriculare depasit.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa recuperata,termen inmatriculare depasit.

in anul 2011 am cumparat un autoturism.vechiul proprietar a trecut in talon instrainat catre....am trecut impozitul pe mine.plecat din tara si revenit in 01.07.2014.am mers la anaf sa vad daca a fost recuperata taxa sa o pot inscrie pe mine iar taxa a fost recuperata.cum o mai pot inmatricula pe mine tinand cont ca taxa e recuperata,talonul are mentiunea instrainat catre si nu mai primul si fostul proprietar?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:16, 15 Iulie 2014
Platiti taxa, apoi mergeti si o inmatriculati (unde veti plati o mica amenda ca ati depasit cele 30 de zile si unde veti avea nevoie de certificatul fiscal de la momentul vanzarii). Nu e greu, doar ca un pic costa.
dar taxa nu e recuperata de mine.iar la data cumpararii nu se elibera asa ceva.contractul de c/v a fost incheiat in 29.12 2011 iar masina era inmatriculata.sa nu o mai pot trece pe mine doar din cauza ca au am depasit cele 30 zile?mentionez ca am fost plecat din tara iar la primarie am platit impozitul tot acest timp.
neluboga a scris:

dar taxa nu e recuperata de mine.

Da, am inteles, s-a inteles, este recuperata de fostul proprietar, de catre cel care a platit-o.

neluboga a scris:
sa nu o mai pot trece pe mine doar din cauza ca au am depasit cele 30 zile?

Cine a zis ca nu o mai puteti trece pe dvs.?
NU exista o asemenea restrictie, doar ca se plateste o mica amenda, atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Mai pot circula cu mașina dacă talonul are trecuta data înstrăinării si au trecut cele 30 de zile precizate in lege? Safranero Safranero Am achiziționat o mașină în luna iulie (22 iulie mai exact) in momentul respectiv fostul proprietar a scris înstrăinat si data înstrăinării pe talon ... (vezi toată discuția)