avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere Individuala

In cazul in care am schimbat un PFA in I.I. care este procedura cea mai simpla de a putea desfasura si alta persoana activitatea (legal)? M-ar interesa daca se mai poate incheia o conventie civila... sau sa fac un contract de mandat? sau numai daca se face contract de munca?
Care este modul de impozitare pentru I. I. ?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 10:52, 17 Iulie 2010
Intreprinderea Individuala poate incheia conventii civile de prestari de servicii cu persoane fizice, in baza Codului Civil si a legii 571/2003 Codul Fiscal. pe avocatnet.ro am mai discutat despre acest aspect, lecturati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie ciivila de prestari servicii anca_popescu anca_popescu Se poate realiza o conventie ciliva de prestari servicii intre Pfa si o persoana fizica sau intre II si o persoana fizica? (vezi toată discuția)
Impozit pfa contract de mandat la comision MISKA5 MISKA5 Buna seara.Sunt pfa cu contract de mandat la comision.Am certif.de inregistrare la ONRC prin care mi s-a atribuit CUI,caen 7487 /atestat /sunt inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Conventia civila ginutz_a ginutz_a conventia civila se poate incheia intre 2 persoane fizice? trebuie vizata de ITM? (vezi toată discuția)