avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perchezitia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perchezitia

Buna seara,am o nelamurire!Este adevarat ca organele politiei au dreptul de a te perchezitiona la orice ora,oriunde te afli si fara mandat?Sau daca dupa ora 20:00 te afli pe strada,au doar atunci nevoie de mandat pentru a te perchezitiona?Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: raluk_a , utilizator 13:05, 17 Iulie 2010
da, legea permite politistilor sa te perchezitioneze(perchezitie corporala cu respectarea anumitor conditii) si fara mandat si la ora 20
:)multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la perchezitie corporala dxm_dxm dxm_dxm Buna ziua, As dorii sa stiu si eu daca un politist are dreptul de a efectua o perchezitie corporala fara mandat. De exemplu daca fumezi un joint de marijuana, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala importriva unui politist rutier PPStm PPStm Am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere si mi s-au cerut documentele mele si ale masinii Apoi agentul mi-a cerut sa cobor spunandu-mi ca imi va efectua ... (vezi toată discuția)
Perchezitia corporala pe strada, fara motiv real bgdanc bgdanc Buna ziua! De curand am avut parte de o situatie neplacuta cu politia romana: mergand linistit pe strada, o masina de politie trage in fata mea in timp ce ... (vezi toată discuția)