avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asociatie familiala desfiintata - facturi neincasate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asociatie familiala desfiintata - facturi neincasate

daca o asociatie familiala in anul 2009 vinde unei societati comerciale produse pe baza de factura si contract iar aceasta societate nu achita factura si in 2010 asociatia familiala se desfiinteaza ,administratorul mai poate recupera banii de la societatea respectiva?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 10:47, 17 Iulie 2010
Banuiesc ca asociatia familiala despre are vorbiti, s-a radiat in baza OUG 44/2008, deoarece nu s-a supus procedurii de preschimbare. Cum asociatia familiala NU este persoana juridica, de drep, aveti toate sansele sa va recuperati banii. DAca ar fi vb de min. 10.000,-lei creante, cu atat mai mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! og. 119/2007? av.T.M. av.T.M. Buna. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Am contract ccomercial intre un SRL care vinde la un PFA si de la scadenta a trecut 1 an. Nu s-au emis facturi. ... (vezi toată discuția)
Incetare asociatie familiala ralucagogiltan ralucagogiltan daca reprezentantul unei asociatii familiale decedeaza ce se intampla cu asociatia si cu datoriile contractate de aceasta? va multumesc (vezi toată discuția)
Onrc va radia pfa-urile si af-urile care nu opteaza pentru continuarea activitatii ciobanuiulia ciobanuiulia Buna ziua, privind legea de iradiere pentru PFA care pana in 25 aprilie 2009 nu opteaza ptr continuarea activitatii, va adresez si eu o intrebare: Mi-am facut ... (vezi toată discuția)