Buna ziua,
Care este procedura daca ma aflu in incapacitate de plata a ratelor leasing atat pe persoana juridica cat si pe persoana fizica?
Daca firma de leasing prin executare silita pune sechestru pe bunuri?Mentionez ca am un teren si o casa insa nu sunt unic propietar, in acte suntem doi propietari fara grade de rudenie.
In urmatoarele zile urmeaza sa-mi ridice masinile.
La ce sa ma astept si ce pot face?
Multumesc.
Nu poate pune sechestru pe bunuri in conditiile in care sunteti doi proprietari.Daca vor trece la executare silita mai intai trebuie sa ceara partajul si sincer cred ca nu o vor face.Vor incerca o renegociere a datoriei pe o perioada mai lunga de timp.Nu inteleg de ce ar trebui sa treaca la executare din moment ce d-voastra sunteti pagubitul pentru sumele achitate si pe care nu le veti recupera.
Codebitor
ONU EMIL
Am incheiat un contract de leasing pe firma dar sunt si codebitor. Impreuna cu sotia avem un apartament,am divortat ,dupa partaj ea a ramas in apartament.In ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Cristhina
Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema.
Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)