avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... codebitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

codebitor

Am incheiat un contract de leasing pe firma dar sunt si codebitor. Impreuna cu sotia avem un apartament,am divortat ,dupa partaj ea a ramas in apartament.In caz de neplata a ratelor daca nu am bunuri mai pot fi executat silit ?Care ar fi urmarile?
Cel mai recent răspuns: ONU EMIL , utilizator 17:26, 9 Iunie 2009
In calitate de codebitor garantati plata creditului in cazul in care firma nu il achita. Da , in cazul in care sunteti proprietarul apartmentului, se poate ajunge la executarea silita a acelui apartament.
Veti fi executat silit pentru toate bunurile prezenta si viitoare pana la plata intregii creante. Apartamentul este bunul sotiei si nu poate fi executat, daca exista un act de partaj care stabileste asta.
Daca voi fi numai salariat cat % mi se va retine si cat timp.Nu se prescrie datoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti scapa de calitatea de codebitor? ANDA2005 ANDA2005 Am contractat impreuna cu fostul sot un imprumut cu garantie ipotecara, eu avand calitatea de codebitor. In momentul de fata am divortat si suntem in cursul ... (vezi toată discuția)
Garant ONU EMIL ONU EMIL Daca am fost fidejusor intr-un contract de leasing si seface partajul bunurilor, sotia a primit o suma de bani in 2001 rezultata din vanzarea unui apartament ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil- contract de credit fara garantie imobiliara catapa catapa Buna ziua, Vin rugamintea daca se poate sa primesc un raspuns cat mai curand posibil. Am contractat un credit in urma cu 4 ani si am garantat cu ... (vezi toată discuția)