avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa mama
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa mama

cum pot sa fac succesiune daca fratele meu a luat toate actele si nu vrea sa mi le dea
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:08, 17 Iulie 2010
Solicitati efectuarea succesiunii in instanta si atunci va fi obligat sa aduca actele.
De principiu, puteti face rost de toate actele ( duplicate , extras de carte funciara etc.).
Dar, daca nu va intelegeti amiabil cu fratele dvs. sa dezbateti succesiunea la notar, tot ajungeti in instanta, asa ca...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ingradesc o proprietate privata byly74 byly74 Am un teren in vecinatatea unei societati miniere.Societatea respectiva foloseste terenul meu,in sensul ca un drum al lor se afla exact pe terenul ... (vezi toată discuția)
Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
De unde pot face rost de acest act? simoneangel simoneangel Am nevoie sa fac rost de un certificat de mostenitor care e pe numele meu si al surorii mele... unchiul nostru are un exemplar original pe care refuza sa ni-l ... (vezi toată discuția)